SCABs

THANK YOU ALL – By @Nunumrmas

Nuria Ramos

By Nuria Ramos

 

THANK YOU ALL

I speak for all the foreigners, because we share the same problems: language. Not being able to express ourselves, to sell an idea, or even to keep up with a conversation. However, this problem is fading everyday and hopefully I will feel more able to overcome this, and feel more confident to share and sell my ideas in English. It’s a big barrier, but at the same time it creates a sort of union, as we can feel closer to each other and make of this class a big family.
I would like to use this SCAB to thank you all for your help, for your patience and your endless corrections. It’s the first big challenge that we had as a class: communication.
Thank you COUP! 🙂
————-
Parlo per tots els que som de fora de l’escola. Perquè som qui compartim una mateixa barrera, la llengua. No poder-te expressar, no poder ser qui ets, no saber com vendre bé una idea o simplement no saber de què parlen! Es un problema que poc a poc es dissolt, que mica en mica em sento amb mes forces per ferme entendre, de lluitar pel que vui, plantarli cara a aquesta impotencia i sentirme mes segura. Es una barrera que a la vegada t’uneix que veus com pots contar amb els altres, sentir-los mes aprop i dia rere dia sentirte part d’aquesta gran familia SCA.
Utilitzo aquesta reflexió per agraïr a tots els que teniu la paciència en escoltar-nos ajudarnos i corretgirnos! Es el primer repte gran que hem tingut com a classe saber comunicar-nos.
Un cop més gracies COUP 🙂

Related SCABs

Go back

Student Application

  • Fill out the Application Form below to be a part of our next Award-Winning intake.

  • MM slash DD slash YYYY
image